Ons platform

Voor organisaties

Met ontwikkelonline.nl bieden wij uw docenten en studenten een betrouwbaar platform om op te kunnen ontwikkelen. Denk hierbij aan een applicatie, website of portfolio. Docenten kunnen snel en makkelijk, direct mee kijken met de student.

Ideaal voor opleidingen zoals software developer, mediavormgever, marketing en communicatie of bijvoorbeeld fotonica.

Samen ontwikkelen

Ontwikkelonline is een SaaS (Software as a Service) platform waarop studenten kunnen ontwikkelen of een website/portfolio online kunnen zetten. Middels een eigen account, gekoppeld via Entree Federatie (Kennisnet) heeft de student toegang tot diverse applicaties en hulpmiddelen om mee te kunnen ontwikkelen. Uw student krijgt een eigen subdomein op ons platform waarmee alles van buitenaf bereikbaar is. 

 

Zo is het platform uitermate geschikt voor diverse toepassingen zoals software ontwikkeling (PHP/MySQL). Heeft u studenten die een simpele website of portfolio moeten ontwikkelen? binnen enkele seconden kan de student een fotogallery, Wordpress of één van de andere beschikbare toepassingen uitrollen, zonder enige kennis van technische zaken.

 

 

 

  • Centrale werkomgevingUw docenten loggen in onder hun eigen account en u schakelen eenvoudig door alle ontwikkel omgevingen van uw studenten. Zij kunnen de student direct helpen en/of de applicatie beoordelen.
  • Tijdbesparing docentenDocenten besparen tijd doordat zij de opdrachten direct kunnen nakijken. Geen installaties, uitzoekwerk en gedoe meer hun uw eigen computer voordat zij eindelijk kunnen beginnen.
  • AVG / GDPR compliantWij hechten net als u veel waarde aan privacy, onze diensten zijn dan ook volledig in lijn met de AVG / GDPR wetgeving.

Tarieven

Wij willen ons platform zo toegankelijk mogelijk houden en bijdragen aan het onderwijs in Nederland. Daarom hebben wij bewust gekozen om geen kosten door te belasten aan onderwijsinstellingen. Voor u als organisatie is het platform kosteloos. In de basis rekenen studenten direct via ons af, u hoeft het platform alleen maar aan de boekenlijst toe te voegen.

Pakket op maat

Binnen het platform koppelen we studenten aan profielen (templates). Elke opleiding / type student heeft namelijk andere wensen en eisen. Op deze manier kunnen wij maatwerk leveren op ons platform. Denk hierbij aan de rechten on/of mogelijkheden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld Wordpress standaard uitrollen zodat een student meteen aan de slag kan.

 

Demo

Bent u benieuwd naar ons platform? Wij geven u graag een live demonstratie. 

Direct aan de slag?

Starten met ontwikkelonline kan in een paar duidelijke stappen geregeld zijn. Direct starten? neem contact met ons op.

  • KennismakingWe leren elkaar kennen, vertellen u alles over het platform en beantwoorden graag uw vragen.
  • SamenwerkenWilt u samenwerken? dan tekenen we de samenwerkings- en verwerkersovereenkomsten (AVG), eventueel aangevuld met documenten van Kennisnet.
  • Technische inventarisatieVervolgens start de technische inventarisatie. Hier kijken we naar zaken zoals de authenticatie en inrichting van de pakketten (templates) en groep/klassen indelingen.
  • Technische realisatieVervolgens richten we het pakket technisch in, we maken de templates gereed, stellen de prijzen in en koppelen we met Kennisnet
  • GereedHet platform is klaar voor gebruik, uw studenten en docenten kunnen zich aanmelden.