Software ontwikkeling

Hoe makkelijk zou het zijn als u één centraal platform heeft voor al uw studenten om te kunnen ontwikkelen aan hun applicaties? Ontwikkelonline biedt u dit platform.

Ideaal voor opleidingen zoals software developer

Samen ontwikkelen

Uw studenten ontwikkelen applicaties op hun eigen omgeving, thuis of ergens op het internet. De applicatie is gereed om beoordeeld te worden. Middels een zip bestand worden broncode en database exports aan u aangeleverd. Uw eerste zorg is het draaiend maken van de applicatie, voor u het weet bent u alweer 20 tot 30 minuten verder waarbij succes niet is gegarandeerd. Met ons platform is dit verleden tijd. U kunt binnen 1 minuut al beginnen met uw beoordeling.

 

 

  • Centrale werkomgevingLog in onder uw eigen account en u switch direct en eenvoudig door alle ontwikkel omgevingen van uw studenten. U kunt uw student direct helpen of de applicatie nakijken.
  • Bespaar tijdBespaar tijd doordat u de opdrachten direct kunt nakijken. Geen installaties, uitzoekwerk en gedoe meer op uw eigen computer voordat u eindelijk kon beginnen.

Code, deploy & run

Om de implementatie van een applicatie nog gemakkelijker te maken ondersteunen we Git- het populairste broncodebeheersysteem / versiebeheer.  Met de Git extensie implementeer je eenvoudig de broncode van een applicatie door deze naar een lokale Git-repository te pushen of door van een externe te halen. Handmatig of geheel automatisch.

#Scripttalen

Ontwikkelonline ondersteund een aantal scripttalen zoals PHP, CGI, Perl, Python en Ruby. Wij zorgen altijd voor de nieuwste versies.

Overige mogelijkheden

Ontwikkel eenvoudig applicaties voorzien van de nieuwste technieken en ontwikkel software. Klik hier voor een compleet overzicht.

  • Cronbeheer (Ingeroosterde taken)Plan en beheer periodieke taken/scripts
  • Toegang tot logbestandenRealtime toegang tot je logbestanden
  • BestandsbeheerSnel en makkelijk bestanden, mappen en rechten beheren of via de code editor direct je bestanden aanpassen.
  • MySQL / phpMyAdmin
  • sFTP en SSH toegang